Saturday, 21 January 2012

Alhamdulillah, saya masih belum kehilangan awak :')

Assalamualaikum *kiss kiri kiss kanan*

Hai ! rindu kot dekat blog ni . Lama betul terbiar . Sapela ownernye -.-'' macamla dia kena jaga anak , layan suami , buat lepat pisang , iron baju jiran , potong rumput kawasan perumahan . kan ? Meh , boo sikit owner die tu . hewhew .Tapi apepun ,saya masih belum kehilangan awak :')

Kk,tadi tu saje merepek . warming up gitu . Well , bile dah lame tak hapdet blog , sekali bukak... wuuu~ bau kepamm . hehe . ok serious.  Sebenanrnya saya kena culik , so sekarang ni saya access internet dekat rumah kidnapper tu . gurau gurau ^^ okla okla , ekceli saya takde masa senggang nak update . tolong ibu dgn ayah , kemas rumah , study lagi... *wahhh~dengar macam anak solehah je*  So that's the reason which i cant keep my blog updated.

So bile dah update ni , u better read ! .Ok,as we know this year, im one of the ve-ve-very luckiest person in this whole wide world . sebabnye , saya adalah calon SPM2012 . *rolling eyes* Jadi dari awal2 tahun lagi kita semua dah rushing. almaklum la kan ,last year semua cam , chilllah, adelagi 365++ days left . ape nak gelabah ? so tahun ni terpaksa la banting tulang yang tak berapa nak empat kerat ni habis habis. Tapi apepun saya cuma harap saya dapat beri yang terbaik lah . and pastikan azam saya yang tak cukup satu kertasA4 tu , terlaksana dengan jayanya . And doa saya agar satu class 5Science1 dapat straight A's. -Amin-

Hmm .Tau tak? saya a lil bit meningkat dlm math and addmath . Way much better than last year .Alhamdulillah syukur . Tapi physics...I DONT THINK SO :o But still . i have to be positive . So, saya kena pastikan cuma ion positive je yang mengalir dalam badan saya ni .Ion negative tu , kite buang jejaoh . jadi, cara nak asingkan ion negative dan ion positive cemane class ?? Through electrolysis cikgu!! hewhew . saya tahu saya boleh,anak ibu boleh , anak ayah boleh ! . Eh tepukla sikit , kau orang ni --''

Ohya , tahun ni saya duduk sebelah ''Akak Panas''dalam class.luckily duduk bawah kipas. chihuahua . Alah,zaima syafiqah yg omeyy tu lahh <3 dalam class die jadi ketua keceriaan disebabkan tahap kekreatifannya yang melampau.Meanwhile , saya pulak penolong ketua kelas . ok, sila gelak >< Pen.ketua kelas yang dilantik tanpa sebarang motif yang kukuh .Adakah kerana saya ni berdedikasi? Oh ,defenitely NO. Mungkin sebab saya nicute macam Selena Gomez ?Ataupun sebab saya hot macam Jennifer Lopez ? *muntah* Oh semestinya tidakkkkk.

Aloooo, i gotta go lah :'( Lupe waktu online sudah pun dihadkan. sedih ah canni . ok . till then.Bye . Love you Idreen . K,tetibe --''

0 Pekikan:

Post a Comment